Despre noi

item este pionier în domeniu sistemelor de kit-uri de construcție pentru aplicații industriale și un lider de piață la nivel mondial.

Aflați povestea unei idei care a revoluționat o întreagă industrie »

Alături de dumneavoastră vă putem pune în practică dorințele și ideile.

Aplicații

Un principiu, posibilități nelimitate

În prezent, portofoliul de produse al item cuprinde peste 3,500 de componente de înaltă calitate, utili-
zate în baze de mașini, bancuri de lucru, soluții de automatizare și aplicații de optimizare a producției.

Doriți un sistem unic pentru toate sarcinile și dimensiunile?

Mașinile și echipamentele produse din profile de aluminiu sunt utilizate în toate sectoarele industriale: de la utilaje și rafturi în industria auto la soluții pentru camerele sterile din sectorul farmaceutic și cel medical.

Suprafețele exterioare închise și traseele interne de cabluri și furtunuri transformă Line XMS în soluția perfectă pentru construcțiile de mașini. Linii clare la exterior, detalii ingenioase la interior - Gama XMS respectă toate cerințele producției modulare de serie și este pe deplin compatibilă cu sistemul item MB Building Kit.

Aflați mai multe detalii » Trimiteți o solicitare »

Sunteți în căutarea unor mașini care să economisească timp?

Sistemele lineare eficiente de la item permit utilizatorilor să dezvolte soluții automate la standardele cele mai înalte. Glisierele liniare de înaltă precizie pot fi utilizate pentru a conecta numeroase axe în cadrul unor sisteme de manipulare și poziționare complete. item Automation System oferă 25 de unități liniare ready-to-install pentru o gamă largă de aplicații.

Aflați mai multe detalii Trimiteți o solicitare »

Unitățile liniare ready-to -install vă ajută să economisiți timp prețios pentru că sunt livrate extrem de rapid și pot fi utilizate imediat. Soluția perfectă pentru planificarea eficientă a proiectelor. Instalează și pornește - automatizările pot fi atât de simple!

Identificator produse »

Doriți să lucrați mai eficient și fără oboseală?

Sistemul bancurilor de lucru de la item face ca toate aspectele construcției de bancuri de lucru să fie simple și intuitive. Sunt disponibile cinci variante de bancuri de lucru preconfigurate, fiecare putând fi adaptată cerințelor dumneavoastră specifice. Elementele pe verticală și cele în consolă vă ajută să transformați aceste mese ajustabile la o multitudine de înălțimi, în stații de lucru de sine stătătoare sau în bancuri de lucru complete. O serie de accesorii ingenioase menite să completeze operațiile de producție contribuie la crearea unor bancuri de lucru pentru liniile de asambare fără descărcări electrostatice (ESD safe) cu sisteme pentru aprovizionarea cu materiale și scule precum și pentru depozitarea lor.

Click for more »

Sistemul item Work Bench a fost implementat de Campania pentru un spate mai sănătos (AGR e.V.) – certificat și recomandat de Forumul German Un spate sănătos - o viață mai bună (Forum Gesunder Rücken besser leben e. V.) și de Asociația germană unităților de educație a spatelui (Bundesverband der deutschen Rückenschulen (BdR) e. V.). Informații suplimentare la: www.agr-ev.de

Aflați mai multe detalii » Planificați-vă sistemul
de bancuri de lucru »

Sunteți pregătiți pentru o dinamizare a productivității?

Conceptul sistemului de tuburi - însă dezvoltat până la alt nivel. Sistemul item Lean Production Building Kit vă stimulează productivitatea. Este ușor de asamblat, ușor de transformat - elementele funcționale explicite pot fi configurate și reconfigurate rapid. Ca sistem universal și versatil, este ideal pentru a construi sisteme de aprovizionare și preluare a materialelor în funcție de nevoi. Oferă stabilitate maximă în condițiile asamblării cu minim de efort și poate fi modificat, îmbunătățit sau reconfigurat oricând. În concluzie, sistemul prezintă soluții personalizate și deosebit de avantajoase din punctul de vedere al costurilor.

Aflați mai multe detalii »

A doua generație de kituri de construcție pentru optimizarea producției (lean production building kits). Această Carte albă oferă instrucțiuni și idei practice pentru construcția și utilizarea echipamentului la costuri avantajoase.

Înregistrați-vă acum pentru a descărca Cartea albă »

Doriți să combinați siguranță 100% cu productivitate 100%?

Sistemul cu siguranța încorporată. item oferă toate componentele necesare pentru a construi sisteme de îngrădire și pază la cele mai înalte standarde tehnice. Rezultatele sunt soluții sănătoase și sigure care nu împiedică procesul de lucru, se asamblează rapid și pot fi reconfigurate în mod repetat.

Aflați mai multe detalii » Trimiteți o solicitare »

Căutați o cale sigură spre vârf?

Sistemele noastre de platforme cu trepte vă facilitează mai mult ca oricând accesul la orice parte a mașinii și munca la diferite niveluri. Podurile, platformele de întreținere pentru secțiuni ridicate ale mașinilor și platformele de lucru universale pot fi construite folosind același sistem. Inspirat de deviza jocurilor olimpice "mai repede, mai înalt, mai puternic", item adaugă o nouă dimensiune la ingineria echipamentelor de fabrică.

Aflați mai multe detalii »
Înregistrați-vă acum iar noul Asistent de interogare vă va oferi atingerea obiectivului dumneavoastră în cel mai scurt timp! »

Instrumente online

Modalități de configurare a produselor online

Datorită modalităților noastre de configurare a produselor online pentru bancuri de lucru și a aplicațiilor mobile pentru sisteme, planificarea soluțiilor de producție personalizate este cum nu se poate mai simplă.

Premii

Premii de proiectare

Peste 30 de premii de proiectare și laude subliniază evoluția inovatoare a item. Calitate - made in Germany!

Contact

Trimiteți o solicitare

Vă rugăm completați câmpurile rămase.